124 SPIDER

124 SPIDER

Tökéletesen ötvözi a sportos vezetés izgalmát a szabadság érzésével.

124 SPIDER
124 SPIDER

ALAPÁR: 7.490.000 Ft

Az ikonikus ’60-as évekbeli design visszatért egy olyan autóban, melyet kizárólag a vezetés élvezésére terveztek.
Egy autó, melyet az első ecsetvonástól kezdve Spider-nek terveztek és alkottak meg, külön erre a célra fejlesztett padlólemezzel. Tökéletesen ötvözi a sportos vezetés izgalmát a szabadság érzésével, és ezt csak egy valódi Spider adhatja meg Önnek.

Tökéletes súlyelosztás
Hosszanti irányban, elöl elhelyezett motorjával és hátsókerék hajtásával a Fiat 124 Spider tökéletes súlyelosztással biztosítja a kivételes menetdinamikát.

Ülések
Arra tervezték, hogy biztosítsa a tökéletes “Spider” élményt.
Alacsonyan elhelyezkedő vezetőülés és tökéletes oldaltámasz segítenek abban, hogy Ön minden kanyart élvezzen. Az ülések ergonómiájának köszönhetően a kényelem garantált vezetéskor, valamint ki,- és beszálláskor is.

 

Teljes kontroll
Minden kezelőszerv karnyújtásnyira található, így Önnek csak a vezetésre kell koncentrálnia.
Kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés és multilink hátsó felfüggesztés: borotvaéles irányíthatóság, tökéletes úttartás és páratlan stabilitás.
Tökéletes kilátás. Mindig.
A szélvédő oszlopok formájától kezdve az ablaktörlő lapátok egyedi elhelyezéséig, minden egyes részlet a maximális kilátást és kezelhetőséget hivatott elősegíteni.

1.4 Turbo-MultiAir benzin motor
A legmodernebb motor, mely 140 Le teljesítményre és 240 Nm nyomatékra képes a kiváló teljesítmény és üzemanyag-gazdaságosság elérése érdekében.
Gyorsulás: 0-100 Km/h 7.5 s.
Végsebesség: (km/h) 215
CO2 kibocsátás: (g/km) 148
Átlagos üzemanyag-fogyasztás  [L/100Km]:   6.4
Környezetvédelmi besorolás Euro6