500 C

500 C

A LEGENDA TOVÁBB ÉL.
És változik. Az új 500C mindig is lenyűgöző volt, de most eredetibb és sugárzóbb, mint valaha.

500 C
500 C

ALAPÁR: 4.570.500 Ft

A KEDVES ÉS MERÉSZ GÉPJÁRMŰ
Az 500-as arcán huncut mosoly ül.  Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő új lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500.
Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget. A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK
Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke vagy a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett.
Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

A DIVATOSABB OLDAL
Hátul az új 500C lekerekített kialakítású, innovatív üveg hátsó szélvédővel van felszerelve, mely elektromos rendszerének köszönhetően kényelmesen nyitható. A tolótetőben kapott továbbá helyet a harmadik féklámpa és a hátsó spoiler. A design fontos részét képző spoiler három színben rendelhető: elefántcsontszínű, piros és fekete változatban. Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500C mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

Motorok

1.2 69 LE benzin
A legendás FIRE motorgeneráció naprakésszé tett tagja, mely hosszú időn át lesz megbízható társa a mindennapi városi közlekedésben, de akkor sem jön zavarba ha alkalmankénti hosszabb útra indul.
Fogyasztás (l/100 km):  városi használat: 6,2  -  városon kívüli használat: 4,2  -  vegyes használat: 4,9
CO2-kibocsátás (g/km): 115

0.9 TwinAir 85 LE benzin
Ez a forradalmi és több díjjal is kitüntetett (Az év motorja 2013), kéthengeres Fiat motor a kompakt kivitelével valódi remekmű: kisebb a mérete és alacsonyabb a fogyasztása, ugyanakkor nagyobb teljesítményt és rendkívül élvezetes vezetést élményt biztosít.
Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városi használatban: 4.6  -  városon kívüli használatban: 3,4  -  vegyes használatban: 3.8
CO2-kibocsátás (g/km): 90

1.3 MultiJet 95 LE dízel
Teljesítmény és gazdaságosság mesteri ötvözete ez a kis dízelmotor, mely a Fiat elismert dízelhagyományainak újabb gyöngyszeme. Kimagasló nyomatékot kombinál rendkívül alacsony fogyasztással és CO2 kibocsátással.
Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): városi használatban: 4.1  -  városon kívüli használatban: 3,0  -  vegyes használatban: 3.4
CO2-kibocsátás (g/km): 89