DOBLÓ Panorama

DOBLÓ Panorama

Hatalmas hátsó ajtó és a széles ablak a könnyű és hatékony berakodásért.

DOBLÓ Panorama
DOBLÓ Panorama

ALAPÁR: 4.400.000 Ft

Külső
Elég egy pillantást vetnünk a kocsi elejére, vagy a jellegzetes hátsó részre: azonnal szembetűnik a megújult Dobló egyedi megjelenése. Az impozáns, robosztus első részt a nagyméretű szélvédő, a lekerekített motorháztető és a hangsúlyos fényszórók uralják.
A teljesen újragondolt  első lökhárító tovább árnyalja a Dobló megjelenését: az alsó, trapéz alakú fekete betét a praktikum mellett némi sportosságot is csempész az autó megjelenésébe.
Oldalról nézve a megújult Doblò nyújtottabb, letisztultabb vonalvezetést mutat, az oldalsó tolóajtó síneket beépítették és elrejtették a karosszériába.
A hátsó rész sem maradt érintetlen; a csomagtérajtón megjelent egy karosszéria színére fényezett díszítőcsík.
A fényes, fekete ajtóoszlopok tovább erősítik a modell elegáns, egyedi megjelenítését, és esztétikai értelemben is fenntartja a folytonosságot a különböző oldalrészek között. A nagyvonalúan tervezett hátsó rész a csomagtér óriási befogadóképességét sejteti (790-3.200 liter), míg a hatalmas hátsó ajtó és a széles ablak a könnyű és hatékony berakodás ígéretével kecsegtet. Az alsó részen a határozott vonalvezetésű lökhárítók előrenyúlnak a hátsó kerekek fölé, tiszta, szép átvezetéssel.
Az autó stílusához igazodó tetőlécekkel még egyedibbé varázsolhatjuk a Dobló személyiségét.

Belső
A változások nem álltak meg a külsőnél, belül még inkább szembetűnőek: az egyszerre praktikus és elegáns új műszerfal, mely tárolórekeszekben és pohártartókban is bővelkedik. A megnövelt méretű levegőkilépő nyílások és a legújabb fejlesztésű UConnect érintőképernyős rádiók tovább erősítik a személyautós komfortot. A belső ajtópanelek - melyek szintén tárolózsebekkel és rekeszekkel gazdagon ellátottak - a műszerfal dizájnját követik.
A lenyűgözően ergonomikus és funkcionális – mindazonáltal kimondottan kényelmes - belsőt gondosan válogatott anyagok és elegáns kárpitszínek uralják. A nagy szélvédő és tekintélyes méretű ablakok világossá és levegőssé varázsolják az utasteret.

Maxi verzió
Az Doblo Panoráma Maxi még több teret és kényelmet nyújt. A Doblo Panoráma Maxi a Doblo Panoráma  meghosszabbított verziója, amely 350 mm-el hosszabb tengelytávú, ezáltal nagyobb csomagterű, amely lehetővé teszi egész családja elszállítását! Az XL verzió csomagtere további 260 literrel megnő, azaz összesen hihetetlen 1050 liter (előre hajtott ülésekkel 4.000 liter!) és 5 ülés áll a rendelkezésére!

Technológia
A Doblò Panoráma számos innovációt és fejlett technológiát tartalmaz.
A legújabb generációs fedélzeti rendszerek képviselője, a színes, 5"-os érintőképernyős UConnect rádió segítségével telefonálhat, üzeneteket fogadhat, pendrive-ra vagy hordozható lejátszóra letöltött kedvenc zenéit hallgathatja, mindezt biztonságosan és kényelmesen, úgy, hogy nem kell levennie a kezét a kormányról.
Kérésre DAB rádió vevővel, navigációval és teljes Európa térképpel is elérhető a UConnect. A környezet védelme viszont nem lehet kérdéses, ezért minden 5" érintőképernyős UConnect rádióra gyárilag telepítve van az Eco:Drive Live szoftver, mely a vezetési stílusunkat valós időben elemezve segít a gazdaságossabb vezetési mód elsajátításában.


MOTOROK

1,4 95 LE
1.368 cm³, 95 LE, 161 km/h
Ez az erős, ugyanakkor környezetbarát motor Multipoint benzinbefecskendezéssel ér el 95 LE teljesítményt  6.000-es fordulatszám/percnél, maximális nyomatéka pedig 127 Nm 4.500-as fordulatszámon.
Ennek a brilliáns, mégis gazdaságos motornak a legutolsó változatát kifejezetten alacsony üzemanyagfogyasztással tervezték. A motor megfelel az Euro 6-os normának, és 6 sebességes váltóval van felszerelve.

1,4 T-Jet 120 LE
1.368 cm³, 120 LE, 172 km/h
Ez az erős, környezetbarát turbómotor 120 LE teljesítménnyel rendelkezik  5.000-es fordulatszámon, maximális nyomatéka pedig 206 Nm már 2.000-es fordulatszám/percnél.
Ennek a brilliáns, mégis gazdaságos motornak a legutolsó változatát nagy teljesítményre, ugyanakkor alacsony üzemanyagfogyasztásra optimalizálták. A motor megfelel az Euro 6-os normának, és 6 sebességes váltóval van felszerelve..

1,4 T-JET CNG 120 LE
1.368 cm3, 120 LE, 172 km/h
A környeztbarát 1.4 CNG  120 lóerős földgázüzemű motor nemcsak a természetkedvelők rokonszenvét élvezi majd.

1,6 MultiJet 95 LE
1.598 cm3, 95 LE, 160 km/h
Ez a Multijet, közös nyomócsöves, közvetlen befecskendezésű, 95 lóerős motor erőteljes már alacsony fordulatszámokon is. Maximális nyomatéka 300 Nm már 1.750-es fordulatszámon, jó rugalmasságot garantál, ennek köszönhetően pedig kiváló utazási élményt.
A motor megfelel az Euro 6-os normának, 6 fokozatú váltóval és DPF-el (dízel részecskeszűrő) van felszerelve.

1,6 MultiJet 120 LE
1.598 cm³, 120 LE, 172 km/h
Ez a motor a nagy teljesítmény és rugalmasság közötti egyensúlyt kombinálja alacsony üzemanyagfogyasztással és CO2 kibocsátással. Maximális nyomatéka 320 Nm 1.750-es  fordulatszámon, végsebessége 172 km/h.
A nagy nyomatékot a 6 sebességes váltónak köszönhetően hatékonyan ki lehet használni, amely nyugodt haladást tesz lehetővé az autópályán is, alacsony üzemanyagfogyasztással. Szükség esetén azonban figyelemreméltó menetteljesítményekre is képes.
A motor megfelel az Euro 6-os normának, valamint DPF-el (dízel részecskeszűrő) van felszerelve.