TIPO Kombi

TIPO Kombi

TIPO LOGIKA
Nem kell sok, hogy sokat kapjon – beleértve a gazdag alapfelszereltséget és mindazt a kényelmet, amire csak vágyhat, megfizethető áron. Ezt hívjuk mi Tipo logikának.

TIPO Kombi
TIPO Kombi

FORMATERV ÉS STÍLUS
A Centro Stile Fiat formatervező központ által Olaszországban tervezett Tipo kombi a funkcionalitás és az elegáns forma ötvözete a dinamikus, modern külső dizájnnal, tágas belső térrel és nagyfokú variálhatósággal, köszönhetően a számos módon variálhatócsomagtartónak és az alapfelszereltségbe tartozó tetősíneknek. 4,57 méternyi tiszta szabadság.

KIEMELKEDŐ EGYÉNISÉG
Modern, dinamikus forma: a LED-es nappali menetfénytől (DRL) a krómozott elemekkel díszített, hatalmas, vízszintes hűtőrácsig és a motorháztetőtől a tetőn át a hátsó spoilerig futó feszes vonalakig, a Tipo kombi minden részlete elegánsan, gyakorlatiasan és harmonikusan simul bele az autó általános szerkezeti kialakításába. Hogy olyan egyéniséget teremtsenek, ami nem marad észrevétlen.

TEMÉRDEK HELY A CSALÁDJÁNAK
Praktikus, kényeztető és kényelmes Önnek és összes utasának. Még a legmagasabb számára is; mert a Tipo kombiban akár öt, 185 cm magas személy is kényelmesen elfér, a kategória élvonalába tartozó lábtér mellett.

A TÖKÉLETES AUTÓZÁS IGENIS LÉTEZIK
A kormánykerék, a pedálok és az ülés tökéletes elhelyezkedése igazán ergonomikus vezetési pozíciót teremt. Így minden egyetlen érintéssel kézben tartható.

CSOMAGTARTÓ- AZ EGÉSZ ÉLETÉT BELEPAKOLHATJA
550 liternyi, könnyedén hozzáférhető csomagtér alacsony rakodómagassággal és csomagtérperem nélkül, valamint az átrendezhető Magic Cargo Space rendszer, amivel a csomagtartó térfogata és rugalmassága maximálisra növelhető. Nem is beszélve az előredönthető és előrehajtható hátsó ülésekről, melyekkel akár 1,80 m hosszúságú, teljesen sík padlójú csomagtér alakítható ki.

ÖT KÉNYELMES ÜLÉS KILÁTÁSSAL
Megalkuvást nem ismerő kényelem és kivitel: a Fiat Tipo kombi öt kényelmes, jó tartású, ergonomikus ülést kínál vagy szövet-, vagy eco bőrkárpittal. És akkor még nem is említettük a kategória élvonalába tartozó lábteret. Így Ön és az Ön számára legkedvesebbek tökéletes kényelemben figyelhetik az elsuhanó tájat.

KÉNYELEM

Manuális légkondicionáló
Elektromos hátsó ablakemelők
Állítható magasságú vezetőülés
Hátsó fejtámlák (2db)
Osztva dönthető hátsó ülések
Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök

BELSŐ TÉR

Konfigurálható csomagtérpadló

BIZTONSÁG

6 légzsák (első, oldal és függöny)
ESC és visszagurulásgátló
Abroncsnyomás ellenőrző rendszer (TPMS)
Fix&Go gumiabroncs-javító készlet

TECHNOLÓGIA

UConnect pontmátrix kijelzős rádió USB és AUX csatlakozóval, 4 hangszóróval
A kormánykerékre szerelt rádió kezelőszervek
Távirányítású központi zár
Külső hőmérséklet érzékelő