ÚJ 500

ÚJ 500

A MÍTOSZOK LÉTREJÖNNEK.
És változnak. Az eredeti 500-as modellhez képest merészség és csábítás társul divatos és mai megjelenése mellé.

ÚJ 500
ÚJ 500

ALAPÁR: 3.320.500 Ft

KEDVES ÉS MERÉSZ EGYSZERRE
Az 500-as arcán huncut mosoly ül. Orra az új betétekkel, a híres logóval és a háromdimenziós hűtőrácsot körülölelő lökhárítóval mintha rákacsintana mindenkire, akinek tekintete arra téved. Még vonzóbb, még pozitívabb, még inkább 500. Az új, polielliptikus fényszórók, szinte megszólalnak és szertefoszlatják a sötétséget.  A LED technológiát használó új, dinamikus menetfényeket az 500-as logója ihlette, és a gépjárművet sötétben rögtön felismerhetővé teszik.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN VONALAK ÉS STÍLUS
Az 500-as összetéveszthetetlen profilja nem változott, de a 2 értékes és új, könnyűfém keréktárcsának – a 15"-os fényes szürke és a 16"-os matt fekete, gyémánt hatású változatoknak – köszönhetően még jellegzetesebb lett. Az új 500-as dizájnját a két karosszériaszín teszi még látványosabbá: a modern és vidám pasztell Corallo piros, és a kifinomult eleganciát sugárzó Burgundy Opera bordó.

AZ EGYÉNISÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK
Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500 mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

500 GYŰJTEMÉNY
Senki nem volt még ilyen trendi. Az 500-as bemutatja új ruhatárát: 6 különböző minta áll rendelkezésre, hogy eleganciával, vidámsággal és humorral öltöztesse fel modelljét. Semmit nem bízunk a véletlenre: minden grafikai minta kombinálható az egyedi karosszéria színekkel és több típusban is rendelhető- KICSI (oldalra) vagy KÖZEPES (az övvonaltól fölfele, beleértve a tetőt, a motorháztetőt, a külső tükröket, az övvonalat, a csomagtartót és az ajtó paneleket).

Típusok
LORD - KÖZEPES    Az angol elegancia örök sármja. Kicsit viccesen.
NAVY - KÖZEPES    A nyár szépségei tengerész stílusban.
COMICS - KÖZEPES     (piros/fekete vagy sárga/fekete) Színpompás és szórakoztató: Az 500-as olyan tőle, mint egy vicces rajzfilm figura.
CAMOUFLAGE – KÖZEPES      Határozott választás, mely még divatosabbá varázsolja az 500-ast.


MOTOROK ÉS TECHNOLÓGIA

1.2 69 LE BENZIN
A legendás FIRE motorgeneráció naprakésszé tett tagja, mely hosszú időn át lesz megbízható társa a mindennapi városi közlekedésben, de akkor sem jön zavarba ha alkalmankénti hosszabb útra indul.
Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) városi használatban: 6.2 városon kívüli használatban: 4,2 vegyes használatban: 4.9
CO2 kibocsátás (g/km): 115

0.9 TWINAIR TURBO 85 LE BENZIN
Ez a forradalmi és több díjjal is kitüntetett (Az év motorja 2013), kéthengeres Fiat motor a kompakt kivitelével valódi remekmű: kisebb a mérete és alacsonyabb a fogyasztása, ugyanakkor nagyobb teljesítményt és rendkívül élvezetes vezetést élményt biztosít.
Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) városi használatban: 4.6 városon kívüli használatban: 3,4 vegyes használatban: 3.8
CO2 kibocsátás (g/km): 90

1.3 MULTIJET 95 LE DÍZEL
Teljesítmény és gazdaságosság mesteri ötvözete ez a kis dízelmotor, mely a Fiat elismert dízelhagyományainak újabb gyöngyszeme. Kimagasló nyomatékot kombinál rendkívül alacsony fogyasztással és CO2 kibocsátással.
Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) városi használatban: 4.1 városon kívüli használatban: 3,0 vegyes használatban: 3.4
CO2 kibocsátás (g/km): 89