ÚJ PANDA

ÚJ PANDA

Az új Panda: simply more – egyszerűen több.

ÚJ PANDA
ÚJ PANDA

ALAPÁR: 2.990.000 Ft

Külső
A külsőt összetéveszthetetlen olasz stílus jellemzi, a letisztult vonalak vonzó, szolid és stabil megjelenést biztosítanak.
Az új Panda: simply more – egyszerűen több.
Noha pár centiméterrel megnőtt, amely szükséges volt a legmagasabb biztonsági szabványok eléréséhez és az utastér helykínálatának javításához, továbbra is nagyon kompakt gépkocsiról van szó.  365 cm hosszúságával, 164 cm szélességével és 155 cm-es magasságával az új Panda akár öt személy szállítására képes, ugyanakkor az egyik legnagyobb csomagtérrel is rendelkezik.
Ami a külsőt illeti, a Pandát elegáns vonalakkal újratervezték; puha, lekerekített vonalakkal, amelyek tágas belső teret rejtenek. Orr részének sugárzó személyisége van, az enyhén domborodó motorháztetővel, amely tökéletesen csatlakozik a vízszintes hűtőrácshoz és az új első fényszórókhoz. A második generációs Panda számos sajátosságát újratervezték, mint a függőleges hátsó lámpatesteket, amelyek megszakítás nélkül olvadnak be a karosszériába. A sima, lekerekített formák megtalálhatóak a lökhárítókon, oldalsó paneleken, amelyek terepjárós megjelenést kölcsönöznek.

Belső
Az új Panda: simply more – egyszerűen több.
Az új Panda külsejét a legmodernebb trendek ihlették. Abból a koncepcióból indul ki, hogy mindenkinek egyedi szükségletei, életstílusa, felfogása és elképzelése van dolgokról, és ezek térbeli elhelyezéséről.
Az eredmény egy tágas 14 tárolórekeszt tartalmazó tökéletes kényelmet biztosító utastér, amely a magasabb szegmensbe tartozó gépkocsikkal is összehasonlítható.
Az új műszerfal nagy rakodóhelyeket tartalmazó, praktikus, többfunkciós tárolóként lett megtervezve az utas előtt, a Panda első generációjára hajazva. Ez a tároló színes keretbe van foglalva, amely összekapcsolja a kormányt, a rádiót és a fő kezelőszerveket, a szellőzőnyílásokat és az utas légzsákját is.

Technológia
Blue&Me
A Blue&Me™ biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosít a Fiat és a Microsoft együttműködésének eredményeként.
A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyen kezelheti, anélkül, hogy a kormányól levenné a kezét. A Blue&Me™ segítségével könnyedén fogadhat hívásokat, kezdeményezhet telefonkönyvéből hívásokat, meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket és természetesen az USB vagy AUX bemenetekből MP3 formátumban zenét is hallgathat.

Blue&Me TomTom
Ha útnak indul a Blue&Me TomTom 2 LIVE navigációval, korlátlanul szabadnak érzi majd magát.
A navigáció kijelzőjének megérintésével vagy hangutasítással Bluetooth® technológián keresztül irányíhatja mobiltelefonját, gyorsabban célba érhet vagy hallgathatja kedvenc zenéjét.  Mindent az ön biztonságos utazásáért.
A berendezés magában foglalja az információs-szórakoztató rendszer előnyeit, ugyanakkor hordozható is.


MOTOROK

1,2 Fire 69 LE
Az 1,2 Fire 69 LE motor a Fiat sok éves tapasztalattal rendelkező legmegbízhatóbb motorjai közé tartozik. 
4 henger, 1242 cm3
69 LE (51 kW) teljesítmény 5500 fordulat/percnél 
Többpontos üzemanyag-befecskendezés
Euro 6

1,2 LPG 69 LE
Az 1,2 Fire 69 LE motor a Fiat  sok éves tapasztalattal rendelkező legmegbízhatóbb motorjai közé tartozik. Most a Fiat gyári LPG átalakítással is kínálja.
Spóroljon még többet az LPG üzemanyaggal!
4 henger, 1242 cm3
69 LE (51 kW) teljesítmény 5500 fordulat/percnél  
Többpontos üzemanyag-befecskendezés
Euro 6

0,9 TwinAir CNG 80 LE
A Fiat csoport első kéthengeres motorja, amely az 500-as modellel együtt megszerezte a „2011 év Nemzetközi Motor“ díjat, kétségkívül megnyeri önt is az új Pandában, amelyben gáz/benzin üzemű kombinált üzemmóddal áll rendelkezésre. A Pandával kímélje környezetét és pénztárcáját is!
2 henger, 875 cm3
80 LE (59 kW) teljesímény 5500 fordulat/percnél
Többpontos üzemanyag-befecskendezés
Euro 6; Start&Stop

0,9 TwinAir Turbo 85 LE
A Fiat csoport első kéthengeres motorja, amely az 500-as modellel együtt megszerezte a „2011 év Nemzetközi Motor“ díjat kétségkívül elnyeri tetszését az új Pandában, amelyben automata Dualogic™ sebváltóval áll majd rendelkezésére2-henger, 875 cm3
2 henger, 875 cm3
85 LE (62.5kW) teljesítmény 5500 fordulat/percnél
MultiAir turbo technológia
Többpontos üzemanyag-befecskendezés
Euro 6; Start&Stop

1,3 MultiJet 75 LE
A második generációs 1,3 MultiJet 75 LE motor tökéletesített közvetlen üzemanyag-befecskendezési rendszerrel van felszerelve.  A kiváló teljesítmény, alacsony fogyasztás és új technológia kombinálása tényleg mestermunka. E motorral a végsebesség 168 km/h, kombinált fogyasztása 3,9 l/100 km és CO2 kibocsátása 104 g/km.
A 1,3 MultiJet 75 LE motor 4x4-es verzióban is kapható. Ebben a kivitelben végsebessége 159 km/h, kombinált fogyasztásnál 4,7 l/100 km  és CO2 kibocsátásnál 125 g/km.
4 henger, 1248 cm3
75 LE (55 kW) teljesítmény 4000 fordulat/percnél
MultiJet II közvetlen befecskendezés
Euro 5+;Start&Stop